آشپزی با علی

بازدید :124
دوشنبه 5 اسفند 1398زمان :15:44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد چغندر و سیب زمینی

چغندر گیاهی شیرین و خوشمزه است که یک میان وعده ساده اما سالم ایجاد می کند. اگر به دنبال سالادمتفاوت هستید ، سالادچغندر بهترین انتخاب برای شماست. این گیاه برای سلامتی انسان فواید زیادی دارد.

بعد از سالها خوردن سالادبا سس چرب ، زمان آن رسیده است که آن را تغییر دهید. شما باید از مواد سالم مانند چغندر در سالادهای خود استفاده کنید تا از آن لذت ببرید. سالادچغندر و سیب زمینی نیز سالادهای خوبی و سالم هستند. آنها نه تنها حاوی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین B ، آهن ، منگنز ، مس ، منیزیم و پتاسیم هستند بلکه برای سلامتی انسان نیز مفید هستند.

خواص چغندر:

چغندر سرشار از نیترات است. در داخل بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود. اکسید نیتریک ترکیبی است که رگ های خونی را شل می کند و باعث می شود فرآیند اکسیژن رسانی به خوبی انجام شود. چغندر نه تنها بر فشار خون بلکه بر قلب تأثیر مثبت دارد. سرشار از بتائین ، ویتامین B و اسیدفولیک است که می تواند سطح هموسیستئین را کاهش دهد. مقادیر بالای هموسیستئین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آسیب به شریان ها را افزایش می دهد.

مطالعات نشان می دهد که نیترات استقامت و استقامت را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که توانایی بدن در تولید اکسید نیتریک با افزایش سن کاهش می یابد. بنابراین می توانید با استفاده از چغندر این عملکرد را افزایش دهید. اکسید نیتریک رگهای خونی را شل کرده و جریان خون به مغز را افزایش می دهد. با افزایش گردش خون ، عملکرد مغز بهبود می یابد. این برای افراد مسن بسیار مهم است. رومیان و یونانیان به جای غذااز چغندر استفاده می کردند. یونانیان بر این باورند که چغندر بهترین ماده غذایی برای خنک کردن خون است. چغندر سرشار از فیبر است و می تواند یبوست را به خوبی درمان کند. یک فنجان چغندر می تواند 5 گرم فیبر را وارد بدن شما کند. این الیاف عموماً فیبرهای نامحلول هستند و به کاهش یبوست ، بواسیر و دیورتیکولیت کمک می کنند.

انواع دیگر سالاد: سالادخیار با خامه و پیاز ، سالاد کانگورو ، سالاد آلمانی و سالاد قارچ.

عناصر

سیب زمینی متوسط: 3 قطعه

چغندر متوسط: 3 قطعه

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

پنیر کره: 2 قاشق غذاخوری

خلاصه ماست: یک کاسه

سیر رنده شده: 2 حبه

باشد: مقدار مورد نظر

نمک: انتخاب شما

مراحل پخت و پز

مرحله 1

ابتدا چغندرها و سس را با کمی روغن زیتون رنده کرده و نرم کنید و آنها را فشار دهید.

مرحله 2

سیب زمینی ها را درون مکعب های کوچک خرد کنید و آنها را قهوه ای کنید تا تند شود (یا می توانید آنها را بپزید).

مرحله 3

سیب زمینی و چغندر را در یخچال نگه دارید.

مرحله 4

سیر را در حین انتظار رنده کرده و پنیر را هم بزنید.

مرحله 5

برای تهیه سس ، مواد دیگر (ماست ، مایونز ، پنیر ، نمک و سیر) را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله 6

پس از خنک شدن چغندر و سیب زمینی ، با سس مخلوط کنید.

مرحله 7

سالادچغندر خود را با شوید خرد شده خرد کنید و با سایر مواد آن را چاشنی بزنید.

مرحله 8

سالادشما آماده است.



مشاهده پست مشابه : طرز تهیه اکبر جوجه
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
آشپزی با علی آشپزی با علی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 4
  • بازدید کننده امروز : 4
  • باردید دیروز : 7
  • بازدید کننده دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13
  • بازدید ماه : 59
  • بازدید سال : 71
  • بازدید کلی : 1617
کدهای اختصاصی